Voordelige taaltrainer Duits Amsterdam

 

Voordelige taaltrainer Duits Amsterdam

 

Wilt u Duits leren maar niet teveel betalen? Boek een voordelige maatwerk cursus Duits rechtstreeks bij de taaltrainer. Dit heeft het voordeel dat u dure bemiddelings- en overheadkosten van een tussenkomend taaltraining-bureau bespaart. Überhaupt Taaltraining is een jong en flexibel bedrijf en verzorgt uitsluitend in company trainingen, dus geen overhead van een duur instituut met leslokalen. U bespaart reistijd. Er wordt flexibel gewerkt tegen voordelige tarieven.

Uw taaltrainer Duits

Isabel van Boetzelaer, oprichter en taaltrainer onderscheidt zich doordat ze native speaker is in beide talen; Nederlands en Duits. Zodoende kan ze feilloos de nuanceverschillen aanvoelen en toelichten. Juist voor zakelijk Duits geldt: “Der Ton macht die Musik.”
Bovendien was zij jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Hier werkte ze zowel met Duitse klanten als ook met Duitse leveranciers. Ze leert u naast de taal ook de do’s en don’ts van het zakendoen met Duitsers.

 

In overleg met uw persoonlijke taaltrainer

Isabel van Boetzelaer doet uw intake persoonlijk en bespreekt met u een plan van aanpak. Onderwerpen die bij uw cursus zakelijk Duits aan de orde kunnen komen zijn: eerste kennismaking en iemand voorstellen, telefoongesprekken voeren, presenteren, onderhandelen, voeren van verkoopgesprekken, mondelingen of schriftelijke klachtenbehandeling en correspondentie in de vorm van emails, brieven, brochures, schriftelijke voorwaarden, kennismaken. Samen met u wordt een plan van aanpak opgesteld en komen uw persoonlijke communicatiedoelstellingen aan de orde. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uw talent en leerstijl. Dit werkt prettig en efficiënt; u leert snel en tegen een voordelig tarief.

 

Uw taaltrainer Duits Isabel van Boetzelaer:

– levert maatwerk, dus privéles exact afgestemd op uw niveau
– bepaalt samen met u uw doelstellingen, prioriteiten en lesinhoud
– is native speaker Nederlands èn Duits
– heeft een universitaire graad
– werkte jarenlang in het bedrijfsleven met Duitse klanten èn leveranciers
– is officieel docent Duits dus werkt vanuit een didactisch en pedagogisch fundament volgens de nieuwste leermethodes

– komt naar u toe voor uw in-company training, vermijdt voor u onnodige reistijd.
– is flexibel en past zich aan aan uw agenda.

– levert maatwerk tegen een voordelig tarief.

 Voordelige taaltraininer Duits Amsterdam