Uw taaltrainer Duits: Isabel van Boetzelaer

taaltrainer Duits, Isabel van Boetzelaer (1961). Tweetalig opgevoed, kreeg ze beide talen en culturen met de Nederlandse en Duitse paplepel ingegoten.

Ze haalde haar propedeuse Duits aan de Universiteit van Amsterdam en koos voor een studie Communicatiewetenschap. Vervolgens was ze jarenlang werkzaam in het internationale bedrijfsleven als accountmanager incentivereizen. Hierbij deed ze veel ervaring op met het zakendoen met Duitse handelspartners, zowel aan klant- als leverancierszijde. Zij kent dus de Nederlandse en Duitse bedrijfscultuur van binnenuit en kan daarom goed de overeenkomsten en verschillen onderstrepen. Het viel haar vaak op, hoe vaak Nederlanders blokkeren als ze in het Duits willen communiceren.

Na haar jarenlange carrière in het bedrijfsleven maakte ze een switch en besloot ze dat het tijd werd haar kennis van en ervaring met de Duitse taal en cultuur door te geven.

Na een HBO opleiding tot docent Duits deed ze veldervaring op bij verschillende middelbare scholen. Ze besloot echter terug te keren naar de doelgroep die ze goed kent, het bedrijfsleven, om vanuit hier haar visie en drijfveren de Duitse taal doelgericht en soepel over te brengen.

In 2014 ging ze van start met Überhaupt Taaltraining, klaar om met de nieuwste didactische en pedagogische inzichten uw taalkennis en taalvaardigheid te verbeteren. De taaltraining Duits van Überhaupt wordt aangepast op uw behoeftes.

Waarom zou u met mij in zee willen:
– Tweetalig opgevoed (Nederlands – Duits)
– Universitair geschoold
– Recent HBO diploma docent Duits – nieuwste opvattingen en inzichten over leermethodes
– Jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven
– Ervaring van binnenuit met Duitse klanten en leveranciers

Uw taaltrainer Duits Isabel van Boetzelear.

Isabel van Boetzelaer