Sind Sie dabei? 7e Duits-Nederlandse Handelsdag

7e Duits-Nederlandse Handelsdag op 9 november 2016 in Mönchengladbach.
Zaken doen in Duitsland? Wat is er leuker, interessanter, nuttiger dan live contacten leggen met mogelijke Duitse handelspartners?
Om u een goede start te geven bij onze oosterburen organiseert de Kamer van Koophandel voor de 7e maal de Duits-Nederlandse Handelsdag (DNHD).
Dit grensoverschrijdend netwerkevent wordt samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Provincie Limburg en de Duitse Industrie- und Handelskammer (IHK) en de Handwerkskammer (HWK) in Noordrijn-Westfalen (NRW) op woensdag 9 november in Mönchengladbach van 12:30 tot 19:00 uur georganiseerd. Deelname is gratis.

monchengladbach
Een belangrijke component van de DNHD vormt de b2b-matchmaking. Heeft u interesse om met uw toekomstige businesspartner/afnemer te spreken? Meld u nu dan aan voor een matchmakinggesprek.
Wilt u weten hoe u een bedrijf opzet over de grens? Kennismaken met diverse instellingen en organisaties? Tijdens deze Handelsdag krijgt u antwoord op al uw vragen van specialisten en kunt u ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers uit Nederland én Duitsland. Meer informatie en aanmelden via www.wirtschaftsforum-ihk.de

Ich bin dabei en hoop u persoonlijk te ontmoeten en te spreken.
Als u echt die Duitse markt op wilt hebt u een flinke streep voor als u de Duitse taal beheerst. Ik help u daar graag bij.