Duits leren Amsterdam

 

 

Duits leren Amsterdam

Überhaupt Taaltraining biedt u voordelige maatwerk taaltraining zakelijk Duits, exact afgestemd op ùw behoeften.
Bij oprichtster en taaltrainster Isabel van Boetzelaer zult u zich wie zu Hause voelen.
Op plezierige en afwisselende wijze leert u het Duits dat ú nodig heeft, afgestemd op uw communicatiedoelstelling, op het vakjargon in uw branche, en op uw benodigde niveau van communiceren.
Als native speaker Nederlands en Duits kan ze tijdens de training uitstekend inspelen op de overeenkomsten en verschillen tussen beide talen. Dit werkt zeer efficiënt. Dankzij haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, met Duitse bedrijven in de rol van klant en leverancier, kent Isabel de cultuurverschillen, de omgangsvormen en het jargon uit eigen ervaring.
Vanuit haar achtergrond als afgestudeerd communicatiewetenschapper en bevoegd docent Duits geeft.

 

Uw taaltrainer Duits

Isabel van Boetzelaer, oprichter en taaltrainer onderscheidt zich doordat ze native speaker is in beide talen; Nederlands en Duits. Zodoende kan ze feilloos de nuanceverschillen aanvoelen en toelichten. Juist voor zakelijk Duits geldt: “Der Ton macht die Musik.”
Bij de meeste taaltraining-bureaus krijgt u een voor u onbekende taaltrainer toegewezen en hebt u geen idee of het klikt. Bij Überhaupt taaltraining weet u met wie u te maken hebt.

In overleg met uw persoonlijke taaltrainer

Isabel van Boetzelaer doet uw intake persoonlijk. Tijdens dit gesprek wordt uw niveau Duits getest maar vooral ook overlegd wat uw doelstelling is. Zo komt ze samen met u tot een plan van aanpak, zodat u weet wat u kunt verwachten. Tijdens uw persoonlijke cursus Duits wordt telkens bijgestuurd, zodat uw zwaktes kunnen worden aangepakt en we maken gebruik van uw talent en leerstijl. Dit werkt prettig en efficiënt; u leert snel.

 

Uw taaltrainer Duits Isabel van Boetzelaer:

– levert maatwerk, dus privéles tijdens uw cursus Duits op maat
– is native speaker Nederlands èn Duits
– is communicatiewetenschapper, dus universitair geschoold
– werkte jarenlang met Duitse klanten èn leveranciers
– is gediplomeerd docent Duits dus werkt vanuit een didactisch en pedagogisch fundament volgens de nieuwste leermethodes
– volgt hetgeen in Duitsland gebeurt op politiek, economisch en sociaal gebied op de voet

– komt naar u toe voor uw in-company training, en vermijdt onnodige kosten.

Duits leren Amsterdam? Kies voor Überhaupt Taaltraining!


Duits leren Amsterdam