Cursus Duits op maat Amsterdam

Cursus Duits op maat Amsterdam

 

 

Cursus Duits op maat, dus geen groepsproduct

Bent u op zoek naar een goede efficiënte en betaalbare cursus Duits? Bij Überhaupt Taaltraining bent u aan het juiste adres voor  uw maatwerk zakelijke taaltraining.
Uw persoonlijke taaltraining Duits wordt in overleg met u afgestemd op hetgeen u wilt leren, waar liggen uw hiaten en waarin schuilt juist uw kracht? Maatwerk dus. Zakelijk Duits leren in de vorm van een individuele serie taaltrainingen op maat is efficiënt en voordelig.

Plezier in Duits spreken

We hebben allen Duits op de middelbare school gehad, maar bij velen belemmeren de geleerde grammaticarijtjes hun spontane spreekvermogen. Middels zeer divers en gericht oefenmateriaal zult u uw spreekangst overwinnen en plezier krijgen in het Duits spreken. Tijdens uw maatwerk cursus Duits Er wordt gewerkt middels de onderdompelingsmethode; er wordt vrijwel de hele les uitsluitend Duits gesproken.
Juist een maatwerk lessenserie is hiervoor bijzonder geschikt: we werken met de voor uw branche specifieke woordenschat, vanuit uw communicatiebehoefte en doel, moet u veel telefoneren of onderhandelen of presenteren? De training gaat op uw tempo en niet op dat van de langzaamste cursist!

 

Overeenkomsten en verschillen Nederland vs Duitsland tijdens maatwerk taaltraining

Ook de cultuur, de do’s en don’ts tijdens verkoopgesprekken en onderhandelingen komen ruimschoots aan bod. Omdat uw taaltrainer uit het bedrijfsleven komt en jarenlang zaken heeft gedaan met Duitse bedrijven, in de rol van klant en leverancier, kan ze u tips en tricks leren. Wat komt goed aan en wat moet u absoluut niet doen?
Als native speaker Nederlands en Duits zal uw taaltrainer, Isabel van Boetzelaer tijdens uw maatwerk cursus Duits veel aandacht besteden aan de overeenkomsten en verschillen tussen beide talen en culturen.

bij Überhaupt Taaltraining cursus Duits op maat:

– krijgt u les van een native speaker in beide talen Duits èn Nederlands
– verspilt u geen onnodige tijd, doordat u exact hetgeen leert dat u nodig hebt, u benut uw tijd efficiënt.
– leert u de do’s en dont’s van het Duitse bedrijfsleven
– heeft u les van een officieel en recent gediplomeerde Docent Duits
– leert u uw Duits van iemand uit de praktijk van de internationale zakenwereld
– is uw cursus betaalbaar doordat er uitsluitend in-company training wordt gegeven, dus geen overheadkosten voor onnodige leslokalen.

 

Taaltrainer Duits voor bedrijven Amsterdam

Uw taaltrainer Isabel van Boetzelaer:
– levert maatwerk, dus privéles tijdens uw cursus Duits op maat
– is native speaker Nederlands èn Duits
– is communicatiewetenschapper, dus universitair geschoold
– werkte jarenlang met Duitse klanten èn leveranciers
– is gediplomeerd docent Duits dus werkt vanuit een didactisch en pedagogisch fundament volgens de nieuwste leermethodes
– volgt hetgeen in Duitsland gebeurt op politiek, economisch en sociaal gebied op de voet
komt naar u toe voor uw in-company training, en vermijdt onnodige kosten.

Kosten


 

 Cursus Duits op maat Amsterdam